Ett avbrott

Gör ett litet avbrott i Turkiet-berättelsen och svingar in lite POLE!
Hade ju kursavslut idag och det var bara jag och Katja som var från våran grupp. Va som hände med dom andra vet jag ej :P men 2 andra från 2/3:an var också med. Kul med ändå lite folk iaf! Och ändå tillräckligt, så man slipper bråka om sin favoritstång. Tro mig, alla har en ;)
Iaf så började jag ju med att svettas som en jävla gris, det var asvarmt i lokalen och uppvärmningen är ju aldrig nådig! Så vad jag än sku göra, gled jag bara av stången hela tiden. Torkade av den, det gick ett trick, nästa, gled jag bara. Jag blev tokig! Men när det var dags för uppvisning sa jag att jag kunde börja och att de andra kunde ju vara beredd på ett gott skratt, eftersom jag antog att jag sku glida av stången hela tiden. En tjej fråga om hon fick filma och jag sa väl att de va okej då :P kände mig helt avslappnad på nå vis, Zaida spelade en skitbra låt som jag gillade och jag satte igång. Improviserade mesta delen, men jag hade en liten aning om vad jag skulle göra. Gjorde.. Och de gick förjävla bra :P Jag var så härligt avspänd i kroppen att allt bara flöt på och jag satte tillåmed alla trick jag tänkte göra! Det var helt jävla otroligt. Från att gå å tänka att jag förmodligen inte skulle sätta ett enda trick för svetten, till att köra på och sätta varenda :P lite stolt blev jag och koreografin vart nästan 2 minuter!
ˆ
Ibland är jag glad att jag är jag, att jag kan klara vissa saker som ja aldrig trodde var möjligt. Men att sätta de tricken, de är en sån jävla självförtroende-boost så det är inte sant! Man känner sig stark, trygg, men samtidigt så avslappnad. Helt sjukt vad lite prestationsångest jag fick just idag. Allting fick gå precis jävlar som de sku gå och de gick!
ˆ
Efter jag och Katja visat våra koreografier fick vi leka lite.
Här fick jag äntligen ett kort på Yogini! Som jag föresten ser är inte perfekt. Jag måste hålla upp benen mktmkt mer! But still ;)
OCH JAG SATT CUPID!

Som jag inte fatta hur de ens gick till :P jag prova med vänster knäveck upp som jag brukar göra Sideclimb på, men de gick verkligen inte. Zaida hjälpte mig, men de gick ändå inte. Gjorde nått annat trick, sen fick jag för mig att göra det igen, men jag bytte ben till höger ist och då gick de ba helt jävla plötsligt :D
SÅ ne kan gå. Ser väl inte jättebra ut, men fan jag gjorde den ;) flere gönger å!

Turkiet -11 part 2

Vi vaknade, det var svalt och skönt på rummet. Öppnade balkongdörrn, höll fan på smälla av! Det var kvavt, varmt och stekande sol. Men ack så jävla härligt ;)
Otroligt snygga jag på frukosten.
Nu såg man utsikten lite bättre. Iaf i kameran!
Jävulskt fin trädgård!
Berget, med borgen mitt uppe på!
Och åt andra hållet.
Stekte lite på stranden.
På kvällen gjorde vi Hamam och turkiskt bad.
Först fick vi sitta i ett saltrum, det var första dörren där till vänster. Jag har ett sår mellan tårna, så he schve nå jävulskt! Sedan hetjävla bastun till höger. Man ser fönstret in där.
Efter asvarmbastun, som jag trodde jag sku fastna i och fick lite panik (:P) så hoppa vi i ett jättekallt bad.
Efter det kalla badet in i en ångbastu där man fick lite svårt att se nånting. Den låg i där till höger, där den röda slangen ligger. Efter det ner i poolen rakt fram där det var rätt kallt. Sen var det dags för lerbad som man ser rakt fram i den första bilden, bortanför blomman. Trodde de skulle vara nån slags fast och klumpig lera, men det var mest vatten som man hällde över sig. Vi sköljde av oss och gick in dit där dom sku skrubba en. Och skrubba, det gjorde dom kan jag lova! Höll på dö när han skrubba över fötterna, kittlades som satan! Men efter den fick man lent skum över sig och det var så skönt! Sen var det dags för massage. Väldigt speciell massage, han nöp tag i ryggskinne på mig och då knäcktes någonting i ryggraden på mej. Jäävulskt skumt, men ja lovar de var så!
Efter det kände man sig otroligt fräsch och pigg på nå vis.
ˆ
På tal om nå helt annat, vi har ju väldigt mkt skyltar i Sverige. Om man tänker efter. Men i Turkiet, där har dom max 3 och den här var den vi såg mest.
..som förmodligen betyder STOP. Annars inga hastighetsskyltar eller nånting :P
Dagen efter Hamam var det var att steka på. Som tur var vi bra på att smörja in oss, så vi brände oss aldrig så riktigt mkt.
Vid middagen igen. Så vacker vy!
Här också! Liiike ♥

Turkiet -11 part 1

Hehe jag tänkte tjuvstarta med lite finfina bilder från Turkland!
ˆ
Bleka och trötta steg vi upp kl 5 och begav oss iväg med flyge
Men vi var väldigt exalterade!
Haha, så jävulskt ful, men som tur är gör jag iaf till mig ;) men de trodde inte Johan på :P
Haha flugan som lyckades komma in i planet innan vi drog iväg. Han hade nog aldrig flyge så högt i hele sitt liv!
Väl framme på Arlanda. Bara en resa kvar till värmen!
Gubben var trött..
..sen vart Sandra också de!
Hejdå Sverigee!
ˆ
Johan varderade sömnen :P
Väldigt mäktigt! Snö på topparna, det hade vi inte förväntat oss :P
Äntligen framme i Turkiet!
Och så var det bara att slita fram shortsen och slänga av sig jeansen, för jävlar va de var varmt!
Häftiga berg. Ja, vi har mkt bilder på berg...
Och så efter 2 timmars bilresande från Antalya till Alanya, så var vi framme på hotellet. Det var lite stressigt, eftersom han som stog i receptionen (han frågade föresten om det verkligen var jag på pass-fotot.. Haha förmodligen, eftersom jag flygit från lixom Sverige å hit, skulle inte vara så passande med ett fejkat pass :P) han ville iaf att vi skulle skynda oss upp till käket innan vi sku gå till rummet, eftersom middagen stängde om 5 minuter. Så det var bara att kasta sig 5 våningar upp och ta mat. Väl på plats fick vi en underbar vy!
Trädgården precis nedanför hotellet.
Man ser inte så jättebra, men det var iaf otroligt vackert.
ˆ
Precis när vi satt där och njöt av mat och utsikt, kom en servitör och började snacka med oss på tyska. Vi hejdade honom och sa "we only speak english" och log lite snällt. Då fortsatte han prata tyska som om vi inte sagt något. Vi försökte ju förstå så gått vi kunde, men de var inte så lätt :P så efter det var det väldigt konstig och pinsam stämning mellan oss och honom. Vi kallade han för Allan.
ˆ
Men Allan eller ingen Allan spela ingen roll, det var skönt att vara framme och väl på hotellrummet så la vi oss i sängen, typ stensomna. Sen var det bara 13 dagar kvar ;)

Turkiet -11

WOW!
ˆ
Nu är jag hemma efter en otroligt härlig resa med min älskade pojkvän! Jag ska lägga upp alla de 10000 bilder vi har tagit ( :P ), men en bildbomb på bloggn blir de nog inte förrns imorrn kanske.
ˆ
Är nu sjukligt trött. Eller inte trött, men mer slö! Jag är faktiskt lite sugen på att fara på gymmet :P haha!
Varför?
Jo, för att jag har förmodligen gått upp minst 20 kg under resan! Haha näe inte riktigt, men som vi har överbelastat våra stackars magar med mat, glass, chips å framförallt...: efterrätter! ..så känns det inte riktigt som det ska i kroppen. Jo, de fanns ett gym på hotellet och jag fick ändå 5 pass, men det gjorde jag mest för samvetets skull! Har jag tränat en halvtimme och svettats som en jävla gris, då kan jag äta den där efterrätten ;) höhö. Men sen kändes det jävligt skönt att träna en stund ibland också. Inte direkt mest för ett försök av kroppens underhållning kanske, men mest för psyket, eftersom jag gillar verkligen att träna.
Men som sagt, så tycker både jag och Johan att är man på semester måste man fan få unna sig och inte alltid hålla igen! Sen behöver man inte trycka i sig chips VARJE kväll, bara varannan ;) ämen get it. Tror att min kropp fick en smärre chock av allt detta övergödandet. Och värmen!
ˆ
Men vilken jävla värme vi haft! Första kvällen var ju som att stiga in i en inte fullt gående bastu, men fanimej nästintill! Och eftersom det var den typ av människor som bodde på hotellet, förstod man ju varför de inte hade satsats lite extra på gymmet :P och ac:n hade förmodligen inte stått på nå mkt innan vi kom dit, så ja, man svettades NANTING!
ˆ
Oj, men va hände nu då? Ja fastnade lite vid min kära dator! Har ärligt talat inte saknat den. Jo, ibland när Johan suttit med hans iphone, men då har jag fått kolla mejl och så efteråt :) så datorn har jag ändå klarat mig bra utan. Men det blir väl alltid så när man kommer tillbaka och inser hur mkt som man kan och vill titta på!
ˆ
Iaf ska jag inte slösa på ord. Håller på att lägga upp bilderna från kameran.. Har knappt fattat hur mkt bilder vi tagit! Men jag inser nu att vi fan har varenda sekund förfan på bild! Haha! Men sånt är ändå roligt. Hellre de, än att inse att jävlar va lite bilder vi tog. Haha, hade varit lite smått jobbigt.
ˆ
Nej, nu jävlar ska jag fan sova. He blev inge gym, men imorgon ska he köttas på, kanske på gymme, men iaf pole! LÄNGTAAAR!

RSS 2.0