27 minus och strålande sol

..farsan sa igår att jag skulle vara klar prick kl 10 och inte en minut senare. Jag springer på affären och tänker att jag kanske hinner köpa en billig julklapp till en lek som vi ska leka senare. Ringer farsan kl 10.10 och undrar när det var han skulle komma och hämta mig.. Han låter ilsken och stressad. Då startar inte bilen! Så, ja vi får se om jag tar mig någonstans hemifrån idag ;) skulle som vara trevligt... Haha! Ja, jag är lycklig iaf och ingenting kan sabba den här dagen!
Det är Julafton. God Jul!

Choklad

Jag älskar choklad. Och jag fick denna ask från mitt jobb! They must love me ;)

Dan före dan..

..idag är det dan före dopparedan. Världens längsta dag.


Iaf när man va liten ;P idag har jag varit jävulskt aktiv, nästan som aldrig förr! Jag vaknade och steg upp direkt. Sprang ner till förråde å hämtade snowboardskorna för kände inte att skotta snö i varken klackeskor eller gympadojjer. För skotta snö kan man säga att jag har gjort, jävlar å! Men bra vart det, nu ser man att jag har en balkong utanför fönstren iaf.
Sen var jag och kasta massa skräp ute.
Sen for jag på stan.
Och det var fan inte varmt ute!
Sist har jag slått in paket.
Och nu när jag äntligen fick träffa Johan har vi också fått byta lite julklappar och öppna de :D det var ett jättefint halsband, jag blev så rörd :] och jag gav Johan en klocka! ♥
Så, nu är jag redo för morgondagen, just give me christmas!



Mina julklappar jag ska få ge imorgon :)
Och om jag inte skriver nått imorgon, så får ni alla ha en riktigt

Snö

Jomen kanske dags å skotta lite?
I'm dreaming of a white christmas.. ;)

Spöken å litte spya

Spökar det på Teg?
Haha nä, men det var fan riktigt läskigt igår. Jag hade sovit på kvällen..
Om jag backar ännu längre tillbaka, så var jag helt tom i magen då jag kom hem från Johan och mamma & Tobias stog å väntade hemma hos mig. Jag å brorsan skulle äta lunch tsm för att sen fara på friidrotten. Jag var inte jättehungrig, men jag mådde såååå illa! Ville helst bara ligga ner i sängen och kura ihop mig under mitt varma täcke och stanna där en vecka. Men det kunde jag inte. Jag tog en mandarin med tanken att illamåendet skulle släppa. Det gjorde det inte! 20 minuter känner jag hur det vattnas i munnen, bara som det gör när man ska till å kräkes. Så jag kuta till toan och spydde. Det var orange, tunn vätska med lite lite mandarin-klyft-skal. Ingen vacker syn, men satan vad tom jag måste ha vart i magen. Jag spydde upp mandarin och vatten! Less var jag, men nu skulle jag förklara för morsan att jag nog inte borde fara till friidrotten. 10 sekunder senare kommer hon in genom dörrn, jag sa som de var och vi struntade i friidrotten. Besviken kille, men jag kände mig inte kry nånstans. Dock fick jag ner lite mat faktiskt och lyckades behålla den. Och idag (dagen efter) mår jag rätt bra, så det lär ju inte ha vart magsjuka iaf.
Tobias for hem från mig vid halv 5 och efter det var jag en döende i soffan. Gick till sängen vid 20 och sen sov jag. Till kl 24 ungefär. Kunde inte riktigt somna om efter det, var vaken till 2. Men det var då de jättevärsta hände!
Det plinga på dörrn..
Jag blev först skitskraj! Det kom så oväntat. Men sen började jag tänka att de kanske var Johan eller nån. Men varför hade han inte ringt innan då? Jag tittade på långt håll ut i trapphuset genom kikhålet. Det var alldeles svart där ute. Och inte hade jag hört några steg i trapphuset heller, det brukar alltid höras bra när någon går upp och ner. Jag ringde Johan. Han sa att det borde vara någon som busade bara. Men kl 2 på natten?! Och helt ljudlöst.. Han sa då åt mig att för jävlars skull inte öppna. A, massa spekulationer gick fram och tillbaka tills jag såg vad som sen löste mysteriet. Jag hade satt upp en lapp precis ovanför dörrhandtaget, den satt väldigt dåligt och nu var den borta, så förmodligen hade den ramlat ner på plingklockan innifrån, den är otroligt känslig. Så då kunde jag sova gott efter det! Och fick mig ett litet skratt på köpet.

PF

I onsdags skulle jag egentligen jobba som ledsagare, men brorsan vart magsjuk (!) så jag fick vara ledig den kvällen och ta igen det när han blev frisk. Så då passade jag på att göra något jag aldrig gjort förut. Vilket var stenkul, men lika jävla stenhårt som det var kul. Och igår såg ett av mina knän ut såhär:
Man ser inte så bra på bilden såg jag nu. Men det är rätt blått och på sidan av knävecket är det rött och lite ömt. Jag kände väl att det gjorde lite ont medan jag höll på, men inte så farligt som det verkade när jag upptäckte hur det såg ut dagen efter :P hade mer ont i musklerna (och väl förståeligt!), men for och gymmade efteråt också, så det tog nog också på en del.. Men jävlar vad kul det var! :D

Paradise Hotel

Jahaa.. Då var det slut på de roliga. Det har varit så jäkla kul att följa och ser redan fram nästa säsong. Denna kväll var det då final och Emanuel stod som vinnare! Så jävla mkt grattis till denna människa som har varit så grym hela spelets gång. Ärligt och snällt. Så ska det vara och det kunde inte ha blivit en mer värdig vinnare. SÅ ROLIGT! :D
Grattis =D

Final

Det har gått fort! Rätt nyligen kom ju alla in i huset och var helt okända för varandra. Och nu är det redan final! IKVÄLL! Haha.
Fick till en jävligt rolig bild på Alex å Petter från första avsnittet:
Här har Alex berättat att eftersom Petter inte blev vald av någon tjej och därmed vart singel och skulle åka hem direkt.. Men sen skojade han. Och nu är det han som avgör tävlingen....

PH

A, jag blir ju lite knäpp på PH alltså. Jag läste ju tidigare i nån av deltagarnas blogg att finalisterna var Emelie, Lin och Johannes. Och eftersom jag "vetat" finalisterna har det jag sett inte kanske varit tokspännande. Alla gick ju vidare till finalveckan som väntat. Och Johannes bytte från Alexandra till Emelie, vilket jag också förstog. Men...

Det var 3 par kvar och ett skulle gå direkt vidare till final. Det var Emanuel & Kristin, (jag tycker Emanuel förtjänar en plats, han har kämpat på länge, varit riktigt ärlig med folk och inte spelat fult och han var dessutom med i start 11:an. Kristin har jag inte fått nå grepp om, hon kom in för inte så länge sen och har knappt varit med känns de som, så därför tycker jag inte hon förtjänar en plats) Lin & Erik, (jag tycker väl om båda, Lin var ju med i start 11:an, men har vart mkt falskt och jobbig som fan ibland osv. Erik är ju en skitskön snubbe som gjort mkt jävla roliga saker, men var inte med enda från början och har inte gjort jättemånga svåra val osv) och sist Johannes & Emelie (Johannes tycker jag också är skön, men han är ju ett riktigt svin många tillfällen, dock väldigt bra spelare och var med från början. Emelie har jag bara sett som en dryg, bortskämd jävel som bara älskar sig själv, men nu på slutet har hon faktiskt ändrat beteende och jag tycker ändå hon förtjänar att gå till final, plus att hon var med i början).
Så sitter dom alla där och ska svara på frågor, och jag "vet" redan vilka som vinner utmaningen. Men så.. Vinner Emanuel och Kristin.. De jag inte tänkt skulle gå vidare. Det var ju roligt på ett vis, men jag vart skitchockad. Sen kom jag faktiskt att tänka på några saker..
Jag läste i Julias blogg om lite regler runt Paradise Hotel. Man får absolut inte avslöja någon vinnare i förtid, då får man böta 100 000:- och det måste ju gälla finalister också, så alltså kan jag inte ha uppfattat rätt. Sen att jag läste att det bara var 3 i finalen var ju också fel, det är 2 par som går vidare. Ja, så det vart ju bara fel fel fel.
Men nu är iaf Emanuel, Kristin, Lin och Erik i final :)

Julbak

Nej, jag håller inte på med nå julbak. Men jag önskar att jag kunde säga att jag gjorde det :P Dock tittar jag på lite julbak.


Alltså, jag älskar Sunes Jul ! Jag kan sitta en hel kväll och bara titta på avsnitten. Kan inte säga vilket som är roligast, men det här är klart i toppen av de som gav mig ett skrattanfall som hette duga ;)

Stolt flickvän

Förra lördagen var Vindelns Hockey iväg och spelade match i Lse. På kvällen var jag hos Ida och åt middag och umgicks med henne & Emelie. Så himla mys det var! Och lite julklappsutdelning på det ;D dock hade jag inte köpt något, men det kommer, det kommer ;)

Iaf så när Johan kom hem ringde han mig och berättade att de hade vunnit med 2-8! Och inte nog med det, så gjorde han hattrick också ;D I'm so proud! :]
Här kommer målen från matchen:
Det står att Magnus Lindgren gjorde 1-6, men det är Johan som gjorde det, nr 14 :)

Absint

Mm... gomorron.. HUH!?

Haha det var morgonen i torsdags. Om man nu kan kalla de morgon. Men iaf.. :P
Viktor i köket slutade på Lottas i onsdags och vi skulle festa lite. Det var jättetrevligt, vi började på Lottas. Jag kom på när jag satt på 8an att jag inte hade ätit någon middag! Men kände mig inte hungrig så tyckte att det inte skulle spela nån roll. Så blev vi bjudna på jägershottar, och en specifik utvald gåva åt Mats. ABSINT! Han ville nog helst dö, men han drack en del av den ändå och lämnade lite drygt hälften. Sen tyckte han att någon som aldrig druckit det skulle smaka eller nått, och jag som älskar att shotta, erbjöd mig såklart! Dom sa ta bara hälften! De är starkt som fan! JAja, tänkte jag och hällde i mig nästan hela. Fan, det är ju svårt att dela upp de! Men jääävlar vad starkt det var. Det var ändå rätt go smak på de, men jag grät nästan. Fick lite svårt att andas, och jag jämförde det med då Viktor i köket sa att jag skulle lukta på en gryta som han höll i. Jag tänkte KUL och stoppa ner hela huvudet för att dra in en rejäl doft. I nästa sekund flög jag bakåt i ett förbrilt försök att återfå andan. Jag hosta och hosta och det bara spruta tårar. Viktor höll väl förmodligen på dö av skratt då han mena på att jag inte skulle ha stoppat ner hela skallen i grytan. Det var okokt hallon-mango. Hallon-mango sås är jävulskt starkt, OKOKT hallon-mango.. Ja, det är ju då ännu starkare. När de kokas brukar man måsta ta omvägar runt för att det luktar så jävulskt starkt. Och ja, jag höll på dö och ville gå hem från jobbet. Hahah nej, inte riktigt.
Iaf tillbaka till absinten. Vi drack på och sen begav vi oss till olles. Då började jag känna att jag var ganska packad. Då vi gick från olles skulle vi lämna Sara hemma. Utanför Lottas parkering var det någonting som hände. Jag föll bakåt och tyckte att jag landade ganska mjukt, men slog armbågen i nått. Men kände inte av de så värst. Så vi fortsatte promenera hem och tillslut låg jag i sängen med älsklingen.
Då dagen efter när jag vaknade, sträckte jag ut min arm och som halvt tittade på den. Det var då jag upptäckte det! Min högra armbåge var dubbelt så stor som min vänstra! Den hade alltså slått i jävligt hårt då jag ramlade, för det syntes verkligen att den hade svullna upp.
Idag, 4 dagar senare ser armbågen ut såhär:
Här ser man hur blå den är.
Och här hur gul den är.
Ja, ingen vacker armbåge att visa upp på julfesten :P Och jag kan lova att jag mådde inge bra på torsdagen. Satan å. På jobbet ville jag lägga mig ner och inte stiga upp förrns det slutade snurra och guppa. Huvudet kändes som det skulle sprängas. Och jag hade ätit en för gammal macka med pasta och en typ redan använd pizza, så magen mådde inge bra den heller.
HUuvva!

Shoes

Ja, jag gick på stan en sväng idag, skulle på jobbet och snacka med Lotta en kortis. Hon var dock inte där, men jag fick smaka på Viktors underbart goa kaka han bakat! Då kände jag att jag också ville kunna baka :P men jag tror inte jag ska jämföra mig med en kock...
Efter det skulle jag lämna igen, inte ett men TRE par skor! Kändes sjukt, men så var det iaf. På vägen råkade jag hitta ett annat par skor jag fastnade mer för.. Så jag köpte dom och hann inte lämna igen alla par. Träffade på Ida också vilket var sjukt trevligt! (Vi måste träffas snart igen!) Så just nu väller det över med skor i hallen. Nej, det är inte bra, men det ska ju iväg 2 par. Iaf, så köpte jag de här skorna:
Den var snyggare i verkligheten än på bilden tyck ja dock.
Iaf var de billigare än någon av paren jag hade köpt innan, som jag nu ska lämna igen då :P a, jag är inte duktig. Men jag ville ha dom och jag ska ha dom ikv då det blir ett möte med mina kollegor på Lottas :)
Så håll i hatten!

Sunes Jul Avsnitt 1

Ja, då var det första december! Och alla julkalendrar drar igång. Jag slutade titta på julkalendern för ja, kanske 10 år sen.. Men jag minns att den bästa var absolut Mysteriet på Greveholm och jag var långt ifrån ensam. Sista året på gymnasiet gjorde vi en röstning på skolan om vilken julkalender vi skulle visa varje dag fram till jul. Självklart blev det Greveholm. Men man hade ju skola, då inte hann man gå kl 10 varje dag till kafeterian för att se en julkalender. Det funkade inte. Men det jag såg, var ju dock inte lika bra som jag minns att det var. Tyvär är det väl så med allt. Det man minns var så bra när man var barn, förändras. Fast det är ju bara en själv.

Men en jul för längesen fick jag å ena brorsan 2 st filmer, det var Sunes Jul. Alltså avsnitten som var julkalender år 91 (måste det ha vart). Och de var så himla bra! När jag tittar på avsnitten nu, så är de minst lika bra som när jag såg dem när jag var liten! Jag skrattar ihjäl mig!!

RSS 2.0