Skoterkörkortet

Plötsligt när jag sitter här vid datorn dunsar det till i trapphuset och brevbärarn släpper in brev i våra brevinkast. Är inte man inte riktigt beredd, kan det bli väldigt rysligt vad man rycker till :P
Iaf, klarade jag ju teoriprovet i torsdags. Jag höll ju verkligen på dö när jag lämnade in det och han som rättade det sa "Jaa.. Det här gick ju inte så bra.." Mitt hjärta stannade till och jag kände nästan hur blodet isade och kroppen höll på att förfrysa. Men då snabbt efter sa han "Hela 2 fel" och man fick ha max 6, så jag klarade det.
Dagen efter var det dags för körning och uppkörning. Det var så jävla roligt, jag och många andra ville bara köra meer, meeer! Men vi hade ju en begränsad tid och jag hade ju järnet hem sen till jobbet. Men iaf, så klarade vi det allihopen. Och nu är det ju inte så svårt att lista ut vad som kom in genom dörrn. Nej, okej, inte själva kortet, jag måste skicka in foto och namnteckning först. Sen kommer kortet! Men det som kom var beviset på att jag är godkänd. BEVIS OM FÖRARBEVIS stog det. Så nu kan jag köra skoter bara jag har tillgång till en ;) och det känns hyyyfsat nice!
Nu blire lite plugg, sen käk och sen jobb hela kvällen!

Julkänsla

Jag kan inte låta bli att försöka ge mig lite julkänsla, speciellt nu när det är mkt snö ute och folk har börjat julpyntat som tusan! Den här jullåten tycker jag är så fin :)
När Det Lider Mot Jul

Första advent

Jaa, egentligen är det ju tid att plocka fram alla julgrejer och börja pynta! Jag älskade verkligen det när jag var liten, allt små pyssel man höll på med, alla tomtar och framförallt alla ljus! Första adventsljuset man skulle tända i adventsstaken osv. Älskade det! Och tycker väl om det fortfarande, men jag känner typ ingen mening med att göra det här hemma i lägenheten. Plocka fram en röd duk, lite tomtar och en stjärna.. Bara för att plocka ner det om knappt en månad. För att jag hatade alltid när julen tog slut då jag var mindre! Det var så hemskt, fast man kom ju alltid såklart över det rätt fort. Men förra året var bara så annorlunda. Jag var inte alltid hemma hos mina föräldrar eftersom jag bodde själv, och sorgen kröp på mer eller mindre hela tiden. Det var nog första gången det rann tårar på julafton. Och jag säger nog, för att jag vet inte om jag grät eller inte då jag var kanske 4 år och vart totalt livrädd för Tomten! Haha, vi har det på film och jag gömmer mig bakom en soffa tror jag.

Ja, hur som helst älskar jag Julafton! Även Juldagen & Annandag Jul. För jag älskar min släkt och vi brukar alltid fara runt på dom dagarna och umgås och äta oss tjocka på go-maten. Så nu är det bara till att svälta sig ;) som i Sunes Jul. Imorgon börjar det räknas ner..!

Johans present!

Jag vet inte vad som är felet, men texten åker ihop när jag publicerar inläggen. Så verkar det osammanhängande och ihoptryckt är det därför :P

Iaf, så lyckades jag då ta skoterkörkortet i fredags, det var så jävla roligt att köra skoter alltså ;D så nu är det bara att invänta brevet som kommer hem med körkortet och sen är de ba å far ut å kör!
Hehe, nä inte riktigt, jag måst ju ha farsans tillåtelse för den här skotran!
Efter jag hade kört upp var det bara gärnet hem, för jag skulle börja jobba kl 16 och ville gärna käka innan. Och efter nästan en hel dag ute och kört skoter är man rätt trött, men det var bara att härda, för skulle jag lägga mig ner och vila, då skulle jag inte ta mig upp och säkert kräkas på jobbet. Så som sagt, bara att härda 8 timmar.
Som tur fick jag iaf sluta kl 24 som jag skulle, så det var skönt. Fick lite smått panik på vägen hem när jag inte hittade mina hemnycklar! Tänkte att jag tappat dom i Kassjö-slalombacke nånstans, så det var inte en jätterolig tanke. Men hittade dom iaf, och kunde invänta älsklingen hemma i värmen ist för i hans trapphus :P Som de flesta vet nu (iaf norrlänningar) att det är inte så varmt ute just nu..
Snöstorm!
Fast det är rätt bra att det fryser på lite nu, då ligger snön kvar och förhoppningsvis kan man fara ut i backen snart ;)
I lördags gick vi på stan en sväng och jag hittade ett par skor jag tänkte ha på julfesten på söndag. På kvällen var det ju då fest hos Jocke och Carro, det var hur trevligt som helst! Dock lyckades jag falla i trappen och "skada" knät och slå sönder en dricka :P inte smidigt. Men nu luktar det iaf mango i hela trapphuset!
För nästan 3 veckor sen fyllde Johan år och jag hade tänkt ge honom en present där vi skulle göra någonting tsm. Då fick jag idén av Carro att prova Red And Black. Dagarna gick och vi hann inte med att fara dit, men då bestämde vi oss att nu i söndags skulle vi göra det!
Vet inte hur jag ska förklara vad det är, men Relax-avdelningen var vi på. Och då började vi med att gå in och hon förklarade vad som gällde. Vi fick varsin morgonrock, handduk och foppatofflor. Sen låste hon in oss (oj, det lät hemskt, men det fanns en ytterdörr som vi skulle gå ut genom när vi var klara). Det började med att båda vart överlyckliga då vi kom in på avdelningen, eftersom en stor jacuzzi visade sig till höger. Båda hade suttit på ishallen och som jag sa förut är det inte varmt ute nu! Så frusna kroppar och fötter framförallt smälte när vi gled ner i det varma badet efter duschen.
Det var ganska stort där också, 2 stora duschar, ett omklädningsrum med bastun brevid, jacuzzin med tv på väggen, en korgsoffgrupp och en köksdel med bord. Det var också uppdukat med jättefräsch frukt, chips och godis. Och miljön gjorde ju inte saken sämre, jag skulle verkligen kunna haft en sån avdelning hemma! Så man kan säga att Johan och Sandra njöt 2,5 fulla timmar! Och eftersom vi var sist, behövde vi inte stressa ut heller. Sen skjutsa farsan hem oss så vi slapp gå i kylan.
Åh! Jag vill bara glida ner i varmvattnet igen och slå på lite bubbel! Det kändes verkligen som att kroppen behövde det och jag tror nog att Johan var ganska tacksam för presenten!

Weekend

Åh vilken skön helg de här har varit!

I fredags efter skolan sprang jag runt på stan som en tok hit å dit, och eftersom jag inte har nån cykel så går allt 10 ggr långsammare. Hämtade en bok på Centrala Trafikskolan.. Nej, jag ska inte ta körkortet för de har jag redan gjort! Men däremot skoterkörkortet ;)
Sen på kvällen for jag till Carro och umgicks med henne, Ida och Emelie. Fantastiskt rolig kväll som vi bara måste göra om! Kom hem till Johan vid 2 halv 3 nått (?) och då hade väl Johan också kommit hem precis. De lirade match i Norsjö och på vägen hem körde de på ett rådjur :S se hemskt.
På lördagen var jag trött som fan, men hade ju sagt att jag skulle upp till farsan på hans födelsedag :) men då när jag ringde han, så var han sjuuukt sliten. Dvs bakis som fan. Det var fest på fredagen och det var tydligen fest ordentligt! Så vi bestämde att vi sku ses på Dempas match och sen kanske skulle hela familjen fara till hans lägenhet. Men då hade farsan blivit bjuden på bastu och middag med några polare, dock var han så trött att han inte visste vars han skulle ta vägen. Trots de bestämde han att han sku fara och vi sku ses på söndag ist.
Jag var också trött på lördagen efter hockeyn. Hade ju skoterboken, så läste lite i den men somnade på soffan med boken på magen på glasögonen på :P Sen kom Carro förbi en stund vilket var jättetrevligt! Killarna var ju hemma hos Jocke, så då tog vi först en promenad och sen umgicks vi lite hos mig. Mys!
Den kvällen vart också sjukligt sen. For hem till Johan efter 2 och wops, vart klockan halv 5 innan jag å Johan sa gonatt till varandra.
Så idag var de jobbigt att stiga upp igen. Men jag ringde farsan och han lät också väldigt sliten. Då hade han festat på lördagkvällen också! Haha man kan säga att han håll igång! Men jag for till han och det kom massa släkt och vi fira farsan och det var så himla nice! Älskar att träffa mkt släkt och tycker de är så tråkigt när de åker hem, eller när man själv måste fara. Efter det åt vi i familjen pizza och bara chilla på.
Nu ska jag ut i kylan igen, för de verkar ju inte gå åt de andra hållet.. Årets dilemma. Årets jävla gåta! Hur svårt kan de va? Är de verkligen så jävla hemskt här? Så att det verkligen inte går? För de verkar ju sitta fast nånstans.
Mina tankar går iaf till en vän som nyligen förlorat sin farmor och en nära vän. Jag lider så otroligt mkt med dig och din familj och släkt. Tro mig, jag vet hur det känns. ♥

Carpe Diem

Vill ha?

Jag tvärkikade in på HMs hemsida, vet faktiskt inte varför. Men jag insåg väl varför jag en gång har varit så tokig i shopping! Jag hittade väldigt fina kläder som jag blev sugen på. Ska föresten på julfest med jobbet den 5e december och vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Men jag fick lite idéer när jag såg detta..
Åh, jag blev kär i halsbandet först! Direkt jag kom in på hemsidan tänkte jag att det ska jag ha. Sen en svart klänning till utan axelband och röda skor som en färgklick. Har ingen aning om hur detta skulle se ut på mig, men som sagt en intressant tanke. Kanske ska besöka HM på fredag och testa lite :P
De här var ju också en otroligt snygg klänning med halsbandet till. Aaa nu blir jag sugen på å shoppaa

Shoppingsandra

Ja, idag fick jag lov att springa ner på stan en sväng. Oj, så längesen det var jag var där. Jag runda ju fan stan varenda dag förut, men nu har behovet/beroendet lagt sig och jag är som jag var en gång i tiden. Lever utan tanken att jag måste på stan och då jag är på stan måste jag köpa nånting.
Nu måste jag aldrig ner på stan. Eller jo, men det händer väldigt sällan och då är det för att jag behöver nått. Kanske en ny mascara, eller ett par skor. Som jag faktiskt köpte idag!
Just innan jag skulle göra mig i ordning till stan, skrev min chef att schemat skulle sättas upp. Hyfsat perfekt timing, eftersom jag ändå måste gå in till stan. Så var på jobbet och nalla lite pass (kom först, så det var rääätt nize!). Sen gick jag in i Up2 och gjorde en underbar, fast farlig upptäckt.. SCORETT har ju kommit till stan! Så himmelskt! Som om jag gick automatstyrd, så traskade jag in i butiken och beundrade allt. Provade ett par skor som liknade nått som jag lände velat ha. Och fick lov att köpa dem! Nu är bara frågan om jag ska behålla dom eller inte :P
Så ser dom ut and i'm in LOVE TIAMO!

Trött.

Mmm.. Har just kommit hem från jobbet. Och för 12 timmar sen var jag på väg till det. Men shit va peninga man drar in ;) och tur att man har riktigt sköna kollegor som kan göra jobbet roligt och lättsamt, även fast det kan vara så otroligt jobbigt.
Imorgon ska jag vara duktig hade jag tänkt. Jag ska fan tvätta! Å plugga ska jag också. Kanske städa om jag har styrka nog. Och självklart träna. MEN FÖRST! Soooova. Riktigt länge. Och njuta ska jag av det. För jag älskar att sova. Så är det bara. Iaf ibland.
Saknar familjen gör jag. Hela familjen går ut med geten, hela familjen går ut med geten.. Haha ååh ♥
Satan vad tvål jag har i näsan! Va sku he va bra för?
Men iaf så ska jag inte sitta uppe nu. Men jag ville ju se PH! Det var ju därför jag slo igång datorn. Aja, ett avsnitt kan je väl iaf bju på kan jag tycka. Godnatt!

Fotomodellbilderna

Det var något fel nånstans som gjorde att jag inte kunde lägga upp bilder på bloggen för ett tag sen, så när jag skulle berätta om MakeoverStudio, kunde jag bara ladda upp 2 bilder som jag tog. Tänkte bara visa lite andra bilder, nu när det förmodligen går lite bättre :)
Jag har 2 till bilder jag skulle vilja lägga upp, men datorn vägrar. Så jag skiter i dom helt enkelt! Ha en bra dag!

Åh jobb

Haha känner att jag åstadkommit mkt idag.. Men jag ska iaf jobba sen kl 16, så då får man vara lat! Usch jag känner verkligen inte för att jobba, men vem gör det egentligen? Dock brukar jag iaf känna när jag kommer dit att det brukar inte vara så farligt. Det är mest innan man känner att man hatar jobbet, bara för att det förstör ens dag och fritid. Som igår!
Tobias hade sovit över hos mig och var hos mig hela dagen! Vi hade jättekul och mysigt, men en känsla om jobb gnagde sig bak i huvudet som vanligt och man räknar alltid ner timmarna. Men ja, inget att göra åt som vanligt. Sedan skjutsade jag hem killen och jag tänkte att jag kanske skulle kunna äta middag hos morsan. Det var vid kvart i 5 nånting. Och det var meningen att mamma skulle skjutsa mig direkt till jobbet. Men efter en stund i mammas lägenhet kom farsan dit och berättade att de skulle fara å käka palt med farmor som var i Obbola hos mina kusiner. Åhh det lät så mysigt och gott och jag kunde bara inte låta bli att hata jobbet en gnutta! Efter en stund kom mamma hem och var väldigt stressad. De skulle ju fara iväg och hade sagt de skulle vara i Obbola kl 17, vilket klockan var då hon kom hem. Jag ställde henne frågan om hon inte hade tänkt skjutsa mig, och det hade hon ju totalt glömt bort :P så jag fick några rester, lax och pressad potatis, asgött! Och sen fick jag ta bilen till jobbet, vilket var bra. Men det kändes så surt att se dom andra fara iväg medans jag var kvar för jag skulle jobba.. Jäla schiiit!
Men va gör man.
Och ikväll ska jag jobba igen. Men den här gången känns det bara surt för att jag vet hur jävla mkt det kommer att bli och det känns tveksamt om jag kommer att få dra hem kl 24 som jag ska. Huvva!
A, men jag chillar till mig ett mood med lite sköna låtar och god mat. Just nu är det bl.a. den här låten.


Ikväll..

.. har jag först varit på judon med Tobias, sen följde han hem till mig, för i måndags fick jag idén att han skulle sova över hos mig. Han har ju lov och jag börjar inte jobba förrns 18 nästa dag och hade ändå inget på kvällen! Plus att det var längesen han gjorde det. Det brukar vara så mysigt!
Vi var först och handlade, för jag kom på att jag inte hade juice hemma, vilket han alltid vill dricka efter träning. Så då passade vi på att köpa lite god lunch till imorrn, nämligen makaroner och köttbullar ;) när vi kom hem fikade vi lite macka och varm oboy och sen spelade vi musik och rockade! Det är ju så jäkla roligt att han gillar sån musik jag gillar! Fått det, precis som jag, av farsan skulle jag tro ;)
Efter det spelade vi spel på datorn, han är fan riktigt duktig på bowlingspelet!
Och självklart fick vi ta lite kort under tiden.
(PS så älskar jag min tavla i bakgrunden)
Ja, vi kan ha rätt kul ihop ;D men nu har pojken lagt sig och snarkar på borta från soffan. Och nu blir det PH för miig ;)

Red Eye

Nu har jag äntligen fått tag på en laddare! Dock inte min egen, utan fick låna farsans. Så nu hade jag tänkt lägga upp en bild på hur jag såg ut i lördags. Haha men då såg jag att jag hade flera!
Såhär såg iaf linserna ut!
Och då mixade jag det med ett försök till Jane-inspirerad makeup från en youtube-video jag hittat för rätt länge sen. Tänkte att jag äntligen skulle få anledning att prova den. Dock vart det inte så likt som jag ville, men det var roligt att prova något nytt!
Jag och Ida och hennes vanliga pose ;) awsome!
Carro körde på krona och vingar! Blev bara tvungen att fota vingarna!
Sen fick jag Idas blod i mungipan! (vet ej hur detta gick till ;P heheh )
Jag och tjejorna!
Haha shit! Jag lovar att det finns garanterat mkt snyggare bilder på oss, men de här var de enda i min mobil! Och min mobil tar inte dom snyggaste bilderna alltid när den hängt med i 2 1/2 år ;) Haha ojojoj.
Det var en ruskigt kul kväll och hoppas på fleeeer snart :D

Utmaning

Jag fick en utmaning av http://emelaa.blogg.se/

4 Tv-program jag ser:
Paradise Hotel (Vad hände? :P)
Biggest Loser
That 70s show
How I Met Your Mother

4 saker jag gjort idag:
Blivit väckt av Johan kl 8 i morse
Blivit väckt en gång till, men av lillebrorsan
Tränat
Sett

4 saker som jag längtar efter:
Komma hem från jobbet ikv så jag få se meer PH
Fredag då jag får träffa Johan
Födelsedagsfika hos lite släkt i helgen
Ikväll då yngsta bror ska sova över hos mig

4 saker på önskelistan:
Presentkort på Lindex
Presentkort på Intersport/Stadium
Träningssockar
Någon skön behandling på Face
4 saker jag avskyr:
Att plugga
Reklam (det är fan reklam överallt och hela tiden)
Att vara uttråkad
När saker försvinner


Halloween

Åh, den här helgen har varit otroligt.. ja, både bra och lite sämre. Väldigt blandad kan man säga!

I fredags for jag och carro till Vindeln för att titta på killarna när de lira match. Det är alltid kul med hockey, men det gick inte så bra för Vindeln tyvär.. Så en lite less pojke hade jag på kvällen när vi for till stan! Dock tror jag att det var inte lika överjävligt då jag hade köpt en stor godispåse åt honom att smaska på. Sen på lördag dag gick vi på stan en sväng för att egentligen hitta något roligt för johan att ha på kvällen. Det var ju Halloweenpartey! Och jag hade redan beställt det jag skulle ha. Men då vi inte hittade något och inget blev som han hade tänkt, då tappade han taggen och sa att han nog inte skulle komma. Det kändes faktiskt väldigt tråkigt. När man hade taggat så länge och föreställt sig hur det hela skulle bli och så skulle johan inte följa med. Men jag förstog ändå hur han kände, så jag släppte det och tänkte att det skulle bli jätteroligt ändå, vilket det självklart blev ;)
Men när jag satt där och försökte få på mig de där förbannade linserna som gjorde sååå ont mot ögat och löständerna som vägrade sitta kvar på tänderna och sminket som blev fel hela tiden och bussarna som jag inte fattade nånting av, då kände jag mig allvarligt nere. Dock tillslut fick jag koll på bussarna (trodde jag, jag fick lov att sitta 30 min på vasaplan :P ), ögonen vänjde sig med linserna, sminket vart någorlunda som jag ville och tänderna typ satt fast, då såg jag ljuset. Så när jag ÄNTLIGEN kom hem till Ida, då hade jag inga som helst bekymmer och jag hade en jääävulskt rolig kväll med mina vänner!
Hahah hos Ida var vi:
Drottningen, Mannen med den vita masken, Fyllehattn, Blåtunga(även kallad Rööga), Vampyren, Offret och Damen.
På söndagen var jag skitsliten. Trött och slö. Nej, inte bakis, men helt sprängd. Jag hade gärna vilja sovit till kvällen, men det kunde jag inte, för jag skulle ju och jobba med Tobias. Dock gick det faktiskt bra då jag kom ut i luften och var tvungen att vara vaken. Sen var det dags för bowling med Lottas-gänget och alla hade sagt de skulle klä ut sig, så jag körde på linserna igen. De linserna gjorde dock mina ögon väldigt sömniga, så tröttheten smög sig på hela tiden. Jag kände att det var inte aktuellt med någon utgång. Jag och johan såg en bio och vi såg Paranormal Activity 2 som vi hade längtat efter att se. Så mkt jävulskt läskigt att se en sån film på bio. Huvva! Men väldigt värt.
Så det var min Halloweenhelg! Jag tog lite bilder på hur jag såg hur med linser och Idas blod i mungipan (!?), men mobilen är död och jag hittar inte laddarjäveln, så det får vänta!

RSS 2.0